Juf Kim en juf Margot geven les in groep 1-2. Juf Kim is op maandag, dinsdag en donderdag in groep 1-2. Juf Margot is op woensdag en vrijdag aanwezig in groep 1-2.
Op maandag krijgen de kinderen muziekles van vakleerkracht Leo.

Op maandag 11 september is de informatieavond van groep 1-2. Na deze avond zal de PowerPoint op deze pagina te downloaden zijn. U kunt dan rustig nog even de informatie doorlezen over groep 1-2.

PowerPoint informatieavond groep 1-2 schooljaar 2016-2017

Practicum

De kinderen van groep 1-2 hebben practicum op dinsdagmiddag van 13.30 – 14.00 uur. We zijn op zoek naar ouders die ons daarbij willen helpen. Zou u graag willen helpen, laat het even weten aan een van de leerkrachten.

Elke donderdag van 09.00 - 10.00 uur gaan we met de kinderen en twee hulpouders naar de grote gymzaal. De kinderen nemen dan hun eigen gymtas mee van school.
Wilt u er voor zorgen dat de kinderen op die dag makkelijke kleren aan hebben? Ook zou het erg fijn zijn dat de gymspullen voorzien zijn van naam!
Zou u ook graag als hulpouder mee willen? Laat het ons weten.

Inloop

De ouders van de kinderen van groep 1 mogen iedere ochtend kun kind naar de klas begeleiden. De kinderen van groep 2 hebben geen inloop meer. Op vrijdag mogen alle kinderen een prentenboek of voorleesboek meenemen van huis. Om half 9 komen er kinderen uit groep 7/8 om deze samen te lezen.

De dagen van PomPom

Groep 1-2 werkt volgens de methode Schatkist met de dagen van PomPom. Elke dag heeft een eigen kleur.

Vanaf dit schooljaar gaan alle groepen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van half 9 tot kwart over 2 naar school. Op de woensdag zijn de kinderen om half 1 uit, ze blijven dan ook niet op school om te lunchen. Voor het lunchen op school is het handig dat de kinderen een theedoek meenemen dat ze kunnen gebruiken als tafelkleed.