Juf Marije en juf Margot zijn de leerkrachten van groep 3-4.  Juf Marije is er op alle dagen van de week. Op dinsdag is Margot er ook, hierdoor hebben we de mogelijkheid om de groep te splitsen. Op woensdag krijgen de kinderen muziek van vakleerkracht Leo.

U kunt via onderstaande link de meeste informatie terugvinden van de informatieavond.
Presentatie groep 3-4

Op donderdag heeft groep 3-4 gym. De ene week wordt er een les met toestellen gegeven en de andere week een spelles. Het is tijdens de gymles verplicht om gymschoenen te dragen. Zou u deze dag gymkleding mee willen geven? en ervoor willen zorgen dat uw kind gemakkelijk kleding en schoeisel aan heeft, dat hij/zij zelf aan en uit kan doen?

Handvaardigheid en tekenen

Op dinsdag en vrijdag hebben de kinderen handvaardigheid of tekenen. Het zou handig zijn dat de kinderen dan niet de nieuwste kleding aan hebben i.v.m. verven, plakken e.d.

Vanaf vorig schooljaar gaan alle groepen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van half 9 tot kwart over 2 naar school. Op de woensdag zijn de kinderen om half 1 uit, ze blijven dan ook niet op school om te lunchen. Voor het lunchen op school is het handig dat de kinderen een theedoek meenemen dat ze kunnen gebruiken als tafelkleed.

De kinderen mogen 1 keer in de week een boek uitzoeken in de bibliotheek op school. Op vrijdag mogen de kinderen ook een boek van thuis meenemen om deze te lezen in de klas.