Juf Marjan en Juf Marije zijn de leerkrachten van groep 3-4. Juf Marjan is er op maandag, dinsdag en woensdag. Juf Marije is er op woensdag, donderdag en vrijdag. Op woensdag zijn we er allebei, hierdoor hebben we de mogelijkheid om de groep te splitsen. Op maandag krijgen de kinderen muziek van vakleerkracht Leo.

U kunt in onderstaand document de meeste informatie terugvinden van de informatieavond.
PowerPoint informatieavond groep 3-4 2016-2017

Op donderdag heeft groep 3-4 gym. De ene week wordt er een les met toestellen gegeven en de andere week een spelles. Het is tijdens de gymles verplicht om gymschoenen te dragen. Zou u deze dag gymkleding mee willen geven? en ervoor willen zorgen dat uw kind gemakkelijk kleding en schoeisel aan heeft, dat hij/zij zelf aan en uit kan doen?

Handvaardigheid en tekenen

Op dinsdag en vrijdag hebben de kinderen handvaardigheid of tekenen. Het zou handig zijn dat de kinderen dan niet de nieuwste kleding aan hebben i.v.m. verven, plakken e.d.

Vanaf dit schooljaar gaan alle groepen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van half 9 tot kwart over 2 naar school. Op de woensdag zijn de kinderen om half 1 uit, ze blijven dan ook niet op school om te lunchen. Voor het lunchen op school is het handig dat de kinderen een theedoek meenemen dat ze kunnen gebruiken als tafelkleed.

De kinderen mogen 1 keer in de week een boek uitzoeken in de bibliotheek op school. Op vrijdag mogen de kinderen ook een boek van thuis meenemen om deze te lezen in de klas.