Groep 7-8

Algemene informatie

De leerkrachten in groep 7 en 8 zijn juf Janina Berendsen en Femke Roelofs - Heister. Op maandag en dinsdag is juf Janina aanwezig in groep 7-8, op woensdag, donderdag en vrijdag is juf Femke aanwezig in groep 7-8. Op de maandag krijgen de kinderen muziek van vakleerkracht Leo.

Informatieavond

Om de PowerPoint te bekijken die op de informatieavond is getoond, kunt u op onderstaande link klikken om het bestand te openen en te bekijken. 

PowerPoint informatieavond groep 7-8 schooljaar 2016-2017

Gym

Iedere donderdagmiddag hebben de kinderen gymles. Dit zal de ene week een les met toestellen zijn en de andere week een spelles.  Tijdens de gymles is het verplicht om gymschoenen aan te hebben en voor de meiden met lange haren om een elastiekje mee te nemen.

Techniekles

De kinderen in groep 7-8 hebben 6x in het jaar een techniekles op de Wesenthorst in Ulft. Hiervoor kunnen ze van te voren op school en thuis opdrachten maken die horen bij de techniekles, deze kunnen ze maken op de website www.wegvantechniek.nl

Kamp

 ... gaan de kinderen van groep 7-8 op kamp. We gaan dit jaar naar .... in Braamt. Continurooster
Vanaf dit schooljaar gaan alle groepen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van half 9 tot kwart over 2 naar school. Op de woensdag zijn de kinderen om half 1 uit, ze blijven dan ook niet op school om te lunchen. Voor het lunchen op school is het handig dat de kinderen een theedoek meenemen dat ze kunnen gebruiken als tafelkleed.  

Bieb op school
De kinderen mogen 1 keer in de week een boek uitzoeken in de bibliotheek op school. Op vrijdag mogen de kinderen ook een boek van thuis meenemen om deze te lezen in de klas. 

deze website is gerealiseerd door schoolwebsite.nu