Juf Marije is de leerkracht van groep 4-5. Ze is er op alle dagen van de week.

De informatieavond is dit jaar op 17 september 2019. Na deze datum zal een link naar het document met de informatie online worden gezet.

U kunt via onderstaande link de meeste informatie terugvinden van de informatieavond.

Op woensdag heeft groep 4-5 gym. De ene week wordt er een les met toestellen gegeven en de andere week een spelles. Het is tijdens de gymles verplicht om gymschoenen te dragen. Zou u deze dag gymkleding mee willen geven? en ervoor willen zorgen dat uw kind gemakkelijk kleding en schoeisel aan heeft, dat hij/zij zelf aan en uit kan doen?

Handvaardigheid en tekenen

Op dinsdag en vrijdag hebben de kinderen handvaardigheid of tekenen. Het zou handig zijn dat de kinderen dan niet de nieuwste kleding aan hebben i.v.m. verven, plakken e.d.

Alle leerlingen gaan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van half 9 tot kwart over 2 naar school. Op de woensdag zijn de kinderen om half 1 uit. Ze blijven dan ook niet op school om te lunchen. Voor het lunchen op school is het handig dat de kinderen een theedoek meenemen dat ze kunnen gebruiken als tafelkleed.

De kinderen mogen 1 keer in de week een boek uitzoeken in de bibliotheek op school. Op vrijdag mogen de kinderen ook een boek van thuis meenemen om deze te lezen in de klas.