Groep 4-5-6

Juf Marjan, Juf Marije, Meester Sjef en Juf Fleur zijn de leerkrachten van groep 4-5-6. Juf Marjan en Juf Fleur zijn er op maandag en dinsdag. Juf Marije is er op woensdag, donderdag en vrijdag. Meester Sjef ondersteund ons extra door de groepen te splitsen op verschillende dagen.

De informatieavond is dit jaar op 15 september 2020. De informatie is naar alle ouders verzonden.

Alle leerlingen gaan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van half 9 tot kwart over 2 naar school. Op de woensdag zijn de kinderen om half 1 uit. Ze blijven dan ook niet op school om te lunchen. Voor het lunchen op school is het handig dat de kinderen een theedoek meenemen dat ze kunnen gebruiken als tafelkleed.

De kinderen mogen 1 keer in de week een boek uitzoeken in de bibliotheek op school.