Van harte welkom op de St. Martinusschool!

Wat fijn dat je een kijkje neemt op onze website. Ik heet je van harte welkom. Hier lees je meer over onze prachtige school.

Op onze warme dorpsschool is iedereen uniek en staan de leerlingen centraal. Samen zorgen we ervoor dat leerlingen tot groei komen. Een veilige een inspirerende omgeving is hiervoor de basis. Als hart van het dorp Megchelen zorgen we voor leefbaarheid. We hechten dan ook veel waarde aan de betrokkenheid van ouders en verzorgers. Ons gepassioneerde team staat iedere schooldag klaar om de leerlingen een waardevolle bassischooltijd te bieden.

Kijk eens rustig rond. Op de website lees en zie je meer over ons onderwijs, ons team en onze school. Ben je geïnteresseerd geraakt, schroom dat niet om contact op te nemen voor een kennismaking en rondleiding. Dat kan hier of via de button ‘aanmelden’.

Ik zie je graag snel op de St. Martinusschool in Megchelen.


Groet,
Marvin Philipsen
Directeur St. Martinusschool

Weet je wat ons 
uniek maakt?

De Sint Martinus is een kleine basisschool in het dorp Megchelen; het kloppend hart van de gemeenschap. De school staat open voor alle kinderen. We werken met combinatiegroepen die les krijgen van meerdere leerkrachten. Door werkoverleg en duidelijke afspraken wordt  continuïteit gewaarborgd.

samen

uitdagend

leren