Groep 1-2


Algemene informatie

Juf Kim en juf Hanneke geven les in groep 1-2. Juf Kim is op maandag, dinsdag en donderdag in groep 1-2. Juf Hanneke is op woensdag en vrijdag aanwezig in groep 1-2. 

Informatieavond
Op donderdag 13 september is de informatieavond van groep 1-2. Na deze avond zal de PowerPoint op deze pagina te downloaden zijn. U kunt dan rustig nog even de informatie doorlezen over groep 1-2.

PowerPoint 

Practicum

De kinderen van groep 1-2 hebben practicum op dinsdagmiddag van 13.30 – 14.00 uur. We zijn op zoek naar ouders die ons daarbij willen helpen. Zou u graag willen helpen, laat het even weten aan een van de leerkrachten.  

Gym

Elke donderdag van 09.00 - 10.00 uur gaan we met de kinderen en twee hulpouders naar de grote gymzaal. De kinderen nemen dan hun eigen gymtas mee van school.
Wilt u er voor zorgen dat de kinderen op die dag makkelijke kleren aan hebben? Ook zou het erg fijn zijn dat de gymspullen voorzien zijn van naam!
Zou u ook graag als hulpouder mee willen? Laat het ons weten.

Inloop

De ouders van de kinderen van groep 1 mogen iedere ochtend kun kind naar de klas begeleiden. De kinderen van groep 2 hebben geen inloop meer. Op vrijdag mogen alle kinderen een prentenboek of voorleesboek meenemen van huis. Om half 9 komen er kinderen uit groep 7/8 om deze samen te lezen.

De dagen van PomPom

Groep 1-2 werkt volgens de methode Schatkist met de dagen van PomPom. Elke dag heeft een eigen kleur.Continurooster

Alle leerlingen gaan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van half 9 tot kwart over 2 naar school. Op de woensdag zijn de kinderen om half 1 uit. Ze blijven dan ook niet op school om te lunchen. Voor het lunchen op school is het handig dat de kinderen een theedoek meenemen dat ze kunnen gebruiken als tafelkleed.  

deze website is gerealiseerd door schoolwebsite.nu