Groep 5-6


Algemene informatie

Juf Marjan en meester Sjef zijn de leerkrachten van groep 5-6. Juf Marjan is er op maandag, dinsdag, woensdag. Meester Sjef is er op woensdag, donderdag en vrijdag. 

Informatieavond

De informatieavond van groep 5-6 zal dit jaar zijn op 13 september. Na deze informatieavond zal de PowerPoint op deze site worden gezet, zodat u rustig alle informatie nog even na kunt lezen.

Gym

Op donderdag heeft groep 5-6 gym. De ene week wordt er een les met toestellen gegeven en de andere week een spelles. Het is tijdens de gymles verplicht om gymschoenen te dragen.

Continurooster

Alle leerlingen gaan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van half 9 tot kwart over 2 naar school. Op de woensdag zijn de kinderen om half 1 uit. Ze blijven dan ook niet op school om te lunchen. Voor het lunchen op school is het handig dat de kinderen een theedoek meenemen dat ze kunnen gebruiken als tafelkleed. 

Bieb op school

De kinderen mogen 1 keer in de week een boek uitzoeken in de bibliotheek op school. Op vrijdag mogen de kinderen ook een boek van thuis meenemen om deze te lezen in de klas. 

deze website is gerealiseerd door schoolwebsite.nu