Groep 7-8

Algemene informatie

De leerkrachten in groep 7 en 8 zijn juf Femke Roelofs - Heister en juf Nancy Krabben. Op maandag, dinsdag en woensdag is juf Femke aanwezig, op woensdag, donderdag en vrijdag is juf Nancy aanwezig. 

Informatieavond

Gym

Iedere donderdagmiddag hebben de kinderen gymles. Dit zal de ene week een les met toestellen zijn en de andere week een spel les. Tijdens de gymles is het verplicht om gymschoenen aan te hebben en voor de meiden met lange haren om een elastiekje mee te nemen.

Techniekles

De kinderen in groep 7-8 hebben 6x in het jaar een techniekles op de Wesenthorst in Ulft. Hiervoor kunnen ze van te voren op school en thuis opdrachten maken die horen bij de techniekles, deze kunnen ze maken op de website www.wegvantechniek.nl

Kamp

 ... gaan de kinderen van groep 7-8 op kamp. We gaan dit jaar naar ..... 


Continurooster
A
lle leerlingen gaan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van half 9 tot kwart over 2 naar school. Op de woensdag zijn de kinderen om half 1 uit. Ze blijven dan ook niet op school om te lunchen. Voor het lunchen op school is het handig dat de kinderen een theedoek meenemen dat ze kunnen gebruiken als tafelkleed.  

Bieb op school
De kinderen mogen 1 keer in de week een boek uitzoeken in de bibliotheek op school. Op vrijdag mogen de kinderen ook een boek van thuis meenemen om deze te lezen in de klas. 

deze website is gerealiseerd door schoolwebsite.nu