Groep 1-2 -3

Juf Kim en juf Patricia geven les in groep 1-2-3. Juf Kim is op maandag, dinsdag en donderdag in groep 1-2. Juf Patricia is op woensdag, donderdag en vrijdag aanwezig in groep 1-2-3.

Op dinsdag 17 september is er van 18.00 tot 19.00 uur een inloopavond. Tijdens deze avond ontvangen alle ouders een groepsbrief met de belangrijke informatie voor aankomend schooljaar.

Practicum

De kinderen van groep 1-2 hebben practicum op dinsdagmiddag van 13.30 – 14.00 uur. We zijn op zoek naar ouders die ons daarbij willen helpen. Zou u graag willen helpen, laat het even weten aan een van de leerkrachten.

Elke woensdag van 09.00 - 10.00 uur gaan we met de kinderen en twee hulpouders naar de grote gymzaal. De kinderen nemen dan hun eigen gymtas mee van school.
Wilt u er voor zorgen dat de kinderen op die dag makkelijke kleren aan hebben? Ook zou het erg fijn zijn dat de gymspullen voorzien zijn van naam!
Zou u ook graag als hulpouder mee willen? Laat het ons weten.

Inloop

De ouders van de kinderen van groep 1 mogen iedere ochtend kun kind naar de klas begeleiden. De kinderen van groep 2 hebben geen inloop meer. Op vrijdag mogen alle kinderen een prentenboek of voorleesboek meenemen van huis. Om half 9 komen er kinderen uit groep 7/8 om deze samen te lezen.

De dagen van PomPom

Groep 1-2 werkt volgens de methode Schatkist met de dagen van PomPom. Elke dag heeft een eigen kleur.

Alle leerlingen gaan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van half 9 tot kwart over 2 naar school. Op de woensdag zijn de kinderen om half 1 uit. Ze blijven dan ook niet op school om te lunchen. Voor het lunchen op school is het handig dat de kinderen een theedoek meenemen dat ze kunnen gebruiken als tafelkleed.